Osobnosť Emily Blunt
Emily Blunt
Fotogaléria (1) | Video (2) | Články (3)

Dátum narodenia:

23.2.1983

Herecká filmografia
Návrat Mary Poppins2018
Mary Poppins
Tiché miesto2018
Sherlock Gnomes2018
Juliet
My Little Pony vo filme2017
tieň v chráme
Lovec: Zimná vojna2016
Freya
Dievča vo vlaku2016
Rachel Watson
Sicario2015
Kate Macer
Na hrane zajtrajška2014
Rita Vrataski
Príbehy z lesov2014
pekárová žena
Zásnuby na dobu neurčitú2012
Victoria
Looper2012
Sara
Správcovia osudu2011
Elise Sellas
Lososy v Jemene2011
Harriet Chetwode-Talbot
Your Sister´s Sister2011
Iris
Mupeti2011
neurčené
Gulliverove cesty2010
Princezná Mary
Great Buck Howard, The2009
Valerie Brennan
Závan smrti2007
dievča
Diabol nosí Pradu2006
Emily
Neodolateľný2006
Mara