Osobnosť Michael Caine
N/A
Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

14.3.1933

Herecká filmografia
Králi zlodejov2018
Sherlock Gnomes2018
Lord Redbrick
Vo veľkom štýle2016
Joe
Mladosť2015
Fred Ballinger
Posledný lovec čarodejníc2015
Interstellar2014
E. A. Poe: Archa bláznov2014
doktor Salt
Kingsman: Tajná služba2014
Mr. Morgan's Last Love2013
Matthew Morgan
Návrat temného rytiera2012
Alfred
Gnomeo a Júlia2011
Lord Redbrick (hlas)
Cesta na tajomný ostrov2011
starý otec
Počiatok2010
Temný rytier2008
Alfred Pennyworth
Dokonalý trik2006
Cutter
Potomkovia ľudí2006
Jasper Palmer
Batman začína2005
Alfred
Muž, ktorý chcel byť kráľom1975
Peachy Carnehan