Osobnosť Andy Serkis
N/A
Články (2)

Dátum narodenia:

20.4.1964

Herecká filmografia
Batman2022
Alfred Pennyworth
Stará láska nehrdzavie2019
Parker Wembley
Čierny panter2018
Ulysses Klaue / Klaw
Vojna o planétu opíc2017
Caesar
Star Wars: Poslední Jediovia2017
vodca Snoke
Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza2015
Úsvit planéty opíc2014
Caesar
Hobit: Smaugova pustatina2013
Gollum
Hobit: Neočakávaná cesta2012
Gollum
Zrodenie planéty opíc2011
Caesar
Tintinove dobrodružstvá2011
kapitán Haddock
Stormbreaker2006
pán Grin
Cez noc tridsiatničkou 2004
Richard Kneeland