Osobnosť Marion Cotillard
Marion Cotillard
Fotogaléria (2) | Video (1) | Články (4)

Dátum narodenia:

30.9.1975

Herecká filmografia
Asterix a Obelix: Ríša stredu2023
Kleopatra
Vynálezca2023
Louise de Savoy (hlas)
Brat a sestra2022
Alice Vuillard
Annette2021
Ann
Dolittle2020
Tutu
Rock'n Roll2017
Marion Cotillard
Ismaelove prízraky2017
Carlotta Bloom
Kamene bolesti2016
Gabrielle
Assassin's Creed2016
Je to len koniec sveta2016
Catherine
Spojenci2016
Marianne Beausejour
Malý princ2015
Ruža (hlas)
Macbeth2015
Lady Macbeth
Dior a Ja2014
sama seba
Dva dni, jedna noc2014
Sandra
The Immigrant2013
Ewa Cybulska
Návrat temného rytiera2012
Miranda Tate
Z hrdze a kostí2012
Stéphanie
Polnoc v Paríži2011
Muse
Nákaza2011
Dr. Leonora Orantes
Počiatok2010
Lisa Hastley
Veľké podmorské dobrodružstvo2009
hlas
Dobrý ročník2006
Fanny Chenal