Osobnosť Kate Winslet
Kate Winslet
Fotogaléria (6) | Články (5)

Dátum narodenia:

5.10.1975

Herecká filmografia
Bleskový Manu2019
Blanche (hlas)
Koleso zázrakov2017
Ginny
Hora medzi nami2017
Alex Martin
Collateral Beauty2016
Claire
Rezistencia2015
Jeanine
Steve Jobs2015
Joanna Hoffman
Divergencia2014
Jeanine Matthews
V kráľových záhradách2014
Sabine De Barra
Predĺžený víkend2013
Adele
Mládeži neprístupné2012
Juliet Hulme
Nákaza2011
Dr. Erin Mears
Mildred Pierce2011
Mildred Pierce
Carnage2011
Nancy Cowan
Predčítač2008
Hanna Schmitz
Líška a ja2007
vyprávač (hlas)
Spláchnutý2006
Rita - hlas
Všetci kráľovi ľudia2006
Anne Stanton
Prázdniny2006
Iris
Malé deti2006
Sarah Pierce
Romanca a cigarety2005
Tula
Hľadanie Krajiny-Nekrajiny2004
Sylvia Llewelyn Davies
Večný svit nepoškvrnenej mysle2004
Clementine Kruczynski
Život Davida Galea2003
Bitsey Bloom
Enigma2001
Hester Wallace
Iris2001
mladá Iris Murdoch
Quills - Perom markíza de Sade2000
Madeleine \'Maddy\' LeClerc
Titanic1997
Rose DeWitt Bukater
Rozum a cit1995
Marianne Dashwood