Osobnosť Jack Black
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

28.8.1969

Herecká filmografia
Borderlands2024
Claptrap
Kung Fu Panda 42024
(hlas)
Super Mario Bros. vo filme2023
Bowser
Jumanji: Ďalší level2019
Bethany
Tajomstvo domu s hodinami2018
Jonathan Barnavelt
Jumanji: Vítajte v džungli2017
profesor Shelly Oberon
Kung Fu Panda 32016
Po (hlas)
Kríza2015
Husia koža2015
R.L. Stine
Sex Tape2014
The Big Year2011
Kung Fu Panda 22011
Po (hlas)
Mupeti2011
neurčené
Gulliverove cesty2010
Lemuel Gulliver
Rok Jeden2009
Zed
Tropická búrka2008
Jeff Portnoy
Prázdniny2006
Miles
Ťažko zamilovaný2001
Hal