Osobnosť Mel Gibson
N/A
Články (11)

Dátum narodenia:

3.1.1956

Herecká filmografia
Ocko je doma 22017
Kurt Mayron
V mene krvi2016
John Link
Expendables 32014
Conrad Stonebanks
Machete zabíja2013
Luther Voz
Moje letné prazdniny2012
šofér
Beaver, The2011
Walter Black
Znamenia2002
reverend Graham Hess
Patriot2000
Bejamin Martin
Po čom ženy túžia2000
Nick Marshall
Smrtonosná zbraň 41998
Martin Riggs
Výkupné1996
Tom Mullen
Statočné srdce1995
William Wallace
Navždy mladý1992
kapitán Daniel McCormick
Smrtonosná zbraň 31992
Martin Riggs
Smrtonosná zbraň 21989
Martin Riggs
Smrtonosná zbraň1987
Martin Riggs
Bounty1984
dôstojník Fletcher Christian