Osobnosť Steven Spielberg
Steven Spielberg
Fotogaléria (2) | Články (4)

Dátum narodenia:

18.12.1946

Réžijná filmografia
Ready Player One: Hra sa začína2018
The Post: Aféra v Pentagone2017
Kamoš Obor2016
Most špiónov2015
Lincoln2012
Vojnový kôň2011
Tintinove dobrodružstvá2011
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
Vojna svetov2005
Mníchov2005
Terminál2004
Chyť ma, ak to dokážeš2002
Minority Report2002
A.I. Umela inteligence2001
Zachráňte vojaka Ryana1998
Amistad1997
Stratený svet: Jurský park1997
Schindlerov zoznam1993
Jurský park1993
Hook1991
Navždy1989
Indiana Jones a posledná krížová výprava1989
Purpurová barva1985
Indiana Jones a chrám skazy1984
E.T. - Mimozemšťan1982
Dobyvatelia stratenej archy1981