Osobnosť Steven Spielberg
Steven Spielberg
Fotogaléria (2) | Články (5)

Dátum narodenia:

18.12.1946

Réžijná filmografia
Ready Player One: Hra sa začína2018
The Post: Aféra v Pentagone2017
Kamoš Obor2016
Most špiónov2015
Lincoln2012
Tintinove dobrodružstvá2011
Vojnový kôň2011
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
Vojna svetov2005
Mníchov2005
Terminál2004
Minority Report2002
Chyť ma, ak to dokážeš2002
A.I. Umela inteligence2001
Zachráňte vojaka Ryana1998
Stratený svet: Jurský park1997
Amistad1997
Jurský park1993
Schindlerov zoznam1993
Hook1991
Indiana Jones a posledná krížová výprava1989
Navždy1989
Purpurová barva1985
Indiana Jones a chrám skazy1984
E.T. - Mimozemšťan1982
Dobyvatelia stratenej archy1981