Osobnosť Helen Mirren
Helen Mirren
Fotogaléria (5) | Video (3)

Dátum narodenia:

26.7.1945, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
The Good Liar2019
Betty McLeish
Anna2019
Olga
Winchester: Sídlo démonov2018
Sarah Winchester
Luskáčik a štyri kráľovstvá2018
mama Ginger
Rýchlo a zbesilo 82017
Collateral Beauty2016
Brigitte
Dáma v zlatom2015
Maria Altmann
Láska na kari2014
madam Mallory
Red 22013
Victoria
Hitchcock2012
Alma Reville
Arthur2011
Hobson
Ga´hoole: Legenda o strážcoch 3D2010
Nyra (hlas)
RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční2010
Victoria
Dlh2010
Rachel Singer
Na odstrel2009
Cameron Lynne
Honba za pokladom: Kniha tajomstiev2007
Emily Appleton
Kráľovná2006
kráľovná Alžbeta II.
Hlavný podozrivý 4: Kruh priateľov1995
šéfinšpektorka Jane Tennison
Hlavný podozrivý 4: Unesené dieťa1995
šéfinšpektorka Jane Tennison
Hlavný podozrivý 31993
šéfinšpektorka Jane Tennison
Hlavný podozrivý 21992
šéfinšpektorka Jane Tennison
Hlavný podozrivý1991
šéfinšpektorka Jane Tennison
Pobrežie moskytov1986
Mother Fox