Osobnosť Michael Sheen
N/A

Michael Sheen

Osobnosť Michael Sheen
N/A

Dátum narodenia:

5.2.1969, Gwent, Wales, Veľká Británia

Herecká filmografia
Ktorý je ten pravý?2017
Austen
Alice Through the Looking Glass2016
Biely zajac voice)
Pasažieri2016
Arthur
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Biely zajac (hlas)
Ďaleko od hlučného davu2015
William Boldwood
Masters of Sex2013
 Dr. William Masters (1
Twilight sága: Úsvit - 2. časť 2012
Aro
Polnoc v Paríži2011
Paul
Tron: Dedičstvo2010
Castor
Damned United, The2009
Brian Clough
Underworld 3: Vzbura Lykanov2009
Lucian
The Damned United2009
Brian Clough
Duel Frost/Nixon2008
David Frost
Krvavý diamant2006
Simmons
Kráľovná2006
Tony Blair