Osobnosť Michael Sheen
N/A

Michael Sheen

Osobnosť Michael Sheen
N/A

Dátum narodenia:

5.2.1969, Gwent, Wales, Veľká Británia

Herecká filmografia
Ktorý je ten pravý?2017
Austen
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Biely zajac (hlas)
Alice Through the Looking Glass2016
Biely zajac voice)
Pasažieri2016
Arthur
Ďaleko od hlučného davu2015
William Boldwood
Masters of Sex2013
 Dr. William Masters (1
Twilight sága: Úsvit - 2. časť 2012
Aro
Polnoc v Paríži2011
Paul
Tron: Dedičstvo2010
Castor
Underworld 3: Vzbura Lykanov2009
Lucian
The Damned United2009
Brian Clough
Damned United, The2009
Brian Clough
Duel Frost/Nixon2008
David Frost
Kráľovná2006
Tony Blair
Krvavý diamant2006
Simmons