Osobnosť Patrick Wilson
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

3.7.1973, Norfolk, Virginia, USA

Herecká filmografia
Moonfall2022
Brian Harper
V zajatí démonov 3: Prinútil ma k tomu diabol2021
Ed Warren
Annabelle 3: Návrat2019
Ed Warren
Midway2019
Edwin Layton
Muž vo vlaku2018
Alex Murphy
Aquaman2018
Orm
Zakladateľ2016
Rollie Smith
V zajatí démonov 22016
Ed Warren
Ant-Man2015
Space Station 762014
kapitán Glenn
Insidious: Kapitola 22013
Josh Lambert
V zajatí démonov2013
Ed Warren
The Ledge2011
Joe
Young Adult2011
Buddy Slade
Insidious2011
Josh Lambert
Malé deti2006
Brad Adamson