Osobnosť Jiří Lábus
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

26.1.1950, Praha, Československo

Biografia

Narodil sa v rodine...

Herecká filmografia
Ženy a život2022
Povedz to psom2022
Tajomstvo starej bambitky 22021
Vlastníci2019
Kubát
Úhoři mají nabito2019
Večne tvoja neverná2018
Hastrman2018
sluha Francl
Hmyz2018
chrobák
Ako básnici čakajú na zázrak2016
Zejtra napořád2014
Traja bratia2014
čarodej
Saxána a Lexikón kúziel2011
Pleskot
Odcházení2011
Hanus
Na povale alebo Kto má dnes narodeniny?2009
hlas
Václav2007
predseda
Obsluhoval som anglického kráľa2006
šéf hotelu
Slunce, seno, erotika1991
živočichár Béďo