Osobnosť Angelina Jolie
Angelina Jolie
Fotogaléria (9) | Video (1) | Články (24)

Dátum narodenia:

4.6.1975, Los Angeles, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Kung Fu Panda 32016
Tigress (hlas)
Salt 22015
Evelyn Salt
Pri mori2015
Vanessa
Vládkyňa zla2014
Maleficent
Cleopatra2013
Kleopatra
Kung Fu Panda 22011
Tigrica (hlas)
Turista2010
Elise Clifton-Ward
Salt2010
Evelyn Salt
Výmena2008
Christine Collins
Wanted2008
Fox
Beowulf2007
Grendelova matka
Sila srdca2007
Mariane Pearl
Kauza CIA2006
Margaret 'Clover' Russell
Pán a pani Smithovci2005
Jane Smith
Svet zajtrajška2004
Franky
Alexander Veľký2004
Olympia
Lara Croft Tomb Raider: Kolíska života2003
Lara Croft
Lara Croft - Tomb Raider2001
Lara Croft
60 sekúnd2000
Sara 'Sway' Wayland
Podoby lásky1998
Joan