Osobnosť Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Fotogaléria (7) | Video (1) | Články (9)

Dátum narodenia:

22.11.1984, New York, USA

Herecká filmografia
Avengers: Endgame2019
Natasha / Čierna vdova
Psí ostrov2018
Nutmeg
Divoká babská jazda2017
Jess
Ghost in the Shell2017
Major
Ave, Caesar!2016
Kniha džungle2016
Kaa (hlas)
Spievaj2016
Ash (hlas)
Avengers 2: Vek Ultrona2015
Natasha Romanoff / Black Wi
Captain America: Zimný vojak2014
Natasha Romanoff / Black Wi
Lucy2014
Lucy
Chef2014
Molly
Lásky Don Jona2013
Barbara
Ona2013
Samantha (voice)
Hitchcock2012
Janet Leigh
Avengers: Pomstitelia2012
Natasha Romanoff / Black Widow
Kúpili sme ZOO2011
Kelly Foster
Iron Man 22010
Natasha Romanoff / Black Widow
Kráľova priazeň2008
Mary Boleyn
Spirit2008
Silken Floss
Vicky Cristina Barcelona2008
Cristina
Denník pestúnky2007
Annie Braddock
Sólokapor2006
Sondra Pransky
Dokonalý trik2006
Olivia Wenscombe
Ostrov2005
Jordan Two Delta / Sarah Jordan
Hra osudu2005
Nola Rice
Dívka s perlou2003
Griet
Vražedné alibi1995
Katie Armstrong