Osobnosť Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Fotogaléria (7) | Video (1) | Články (9)

Dátum narodenia:

22.11.1984, New York, USA

Herecká filmografia
Psí ostrov2018
Nutmeg
Divoká babská jazda2017
Jess
Ghost in the Shell2017
Major
Ave, Caesar!2016
Kniha džungle2016
Kaa (hlas)
Spievaj2016
Ash (hlas)
Avengers 2: Vek Ultrona2015
Natasha Romanoff / Black Wi
Captain America: Zimný vojak2014
Natasha Romanoff / Black Wi
Lucy2014
Lucy
Chef2014
Molly
Lásky Don Jona2013
Barbara
Ona2013
Samantha (voice)
Avengers: Pomstitelia2012
Natasha Romanoff / Black Widow
Hitchcock2012
Janet Leigh
Kúpili sme ZOO2011
Kelly Foster
Iron Man 22010
Natasha Romanoff / Black Widow
Spirit2008
Silken Floss
Kráľova priazeň2008
Mary Boleyn
Vicky Cristina Barcelona2008
Cristina
Denník pestúnky2007
Annie Braddock
Sólokapor2006
Sondra Pransky
Dokonalý trik2006
Olivia Wenscombe
Hra osudu2005
Nola Rice
Ostrov2005
Jordan Two Delta / Sarah Jordan
Dívka s perlou2003
Griet
Vražedné alibi1995
Katie Armstrong