Osobnosť Idris Elba
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

6.9.1972, Londýn, Veľká Británia

Herecká filmografia
Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw2019
Brixton
Cats2019
Macavity
Temná veža2017
Roland Deschain / Pištoľník
Molly a jej hra2017
Charlie Jaffey
Hora medzi nami2017
Ben Bass
Hľadá sa Dory2016
(hlas)
Kniha džungle2016
Shere Khan (hlas)
Zootropolis2016
šéf Bogo (hlas)
Star Trek: Do neznáma2016
Krall
Gunman: Muž na odstrel2015
Ohnivý kruh2013
Stacker Pentecost
Thor: Temný svet2013
Heimdall
Mandela: Long Walk to Freedom2013
Nelson Mandela
Ghost Rider 22012
Moreau
Luther2010
John Luther
Nenarodení2009
Arthur Wyndham
Stužková2008
detektív Winn
Diablova žatva2007
Ben
O 28 týždňov2007
Stone