Osobnosť Idris Elba
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

6.9.1972, Londýn, Veľká Británia

Herecká filmografia
Ježko Sonic 22022
Knuckles (hlas)
Tritisíc rokov túžby2022
Djinn
Beštia2022
Dr. Nate Samuels
The Suicide Squad: Samovražedná misia2021
Bloodsport
Cats2019
Macavity
Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw2019
Brixton
Hora medzi nami2017
Ben Bass
Temná veža2017
Roland Deschain / Pištoľník
Molly a jej hra2017
Charlie Jaffey
Hľadá sa Dory2016
(hlas)
Kniha džungle2016
Shere Khan (hlas)
Zootropolis2016
šéf Bogo (hlas)
Star Trek: Do neznáma2016
Krall
Gunman: Muž na odstrel2015
Thor: Temný svet2013
Heimdall
Mandela: Long Walk to Freedom2013
Nelson Mandela
Ohnivý kruh2013
Stacker Pentecost
Ghost Rider 22012
Moreau
Luther2010
John Luther
Nenarodení2009
Arthur Wyndham
Stužková2008
detektív Winn
O 28 týždňov2007
Stone
Diablova žatva2007
Ben