Osobnosť Julia Roberts
Julia Roberts
Fotogaléria (1) | Články (6)

Dátum narodenia:

28.10.1967, Smyrna, Georgia, USA

Herecká filmografia
Obyčajná tvár2017
Isabel
Deň matiek2016
Miranda
Hra peňazí2016
Patty Fenn
Tajomstvo ich očí2015
Jess
Blízko od seba2013
Barbara Weston
Brothers Grimm: Snow White, The2012
Zlá kráľovná
Snehulienka2012
Evil Queen
Moja krásna učiteľka2011
Mercedes Tainot
Jedz, modli sa, miluj2010
Liz Gilbert
Na svätého Valentína2010
kapitán Kate Hazeltine
Dvojitá hra2009
Claire Stenwick
Súkromná vojna pána Wilsona2007
Joanne Herring
Dannyho dvanástka2004
Tess Ocean
Dannyho jedenástka2001
Tess Ocean
Notting Hill1999
Anna Scott
Nevesta na úteku1999
Maggie Carpenter
Zomrieť mladý1991
Hilary O'Neil
Noci s nepriateľom1991
Laura Burney
Hráči so smrťou1990
Dr. Rachel Mannus