Osobnosť Kevin Spacey
Kevin Spacey
Fotogaléria (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

26.7.1959, South Orange, New Jersey, USA

Herecká filmografia
Baby Driver2017
Doc
Deväť životov pána Fúzika2016
Šéfovia na zabitie 22014
Dave Harken
Margin Call2011
Sam Rogers
Šéfovia na zabitie2011
Moon2009
robot - hlas
Muži čo čumia na kozy2009
Larry Hooper
Shrink2009
Henry Carter
21: Oko berie2008
Prof. Micky Rosa
Superman sa vracia2006
Lex Luthor
Mimo zákona2005
Levon Wallace
Americká krása1999
Lester Burnham
Sedem1995
John Doe
Veľké preteky1994
Harry Kingsley
Konkurenti1992
John Williamson
Nevidím zlo, nepočujem zlo1989
Kirgo
Podnikavé dievča1988
Bob Speck