Osobnosť Sean Penn
N/A
Video (1) | Články (7)

Dátum narodenia:

17.8.1960, Santa Monica, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Gunman: Muž na odstrel2015
Jim Terrier
Tajný život Waltera Mittyho2013
Lovci gangstrov2012
Mickey Cohen
Tu to musí byť2011
Cheyenne
Strom života2011
Jack
Férová hra2010
Joe Wilson
Milk2008
Harvey Milk
Imigranti2008
Chris Farrell
Všetci kráľovi ľudia2006
Willie Stark
Zabijem Nixona2004
Samuel J. Bicke
Tajomná rieka2003
Jimmy Markum
21 gramov2003
Paul Rivers
Za všetko môže láska2003
Marciello
Ja som Sam2001
Sam Dawson
Mŕtvy muž prichádza1995
Matthew Poncelet
Stav milosti1990
Terry Noonan