Osobnosť Pavol Barabáš
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

13.9.1959, Trenčín, Československo

Biografia

Narodil sa v rodine...

Réžijná filmografia
Horský vodca2023
Veľký kaňon2023
Everest – Najťažšia cesta2020
Salto je kráľ2020
Svetozár Stračina2019
Tieň Jaguára2018
Vábenie výšok2017
Sloboda pod nákladom2016
Suri2015
Trou de fer: Železná diera2011
Mongolsko: V tieni Džingischána2010
Bhutan - Hľadanie šťastia2008
Carstensz - Siedma hora2008
Vysoké Tatry - Divočina zamrznutá v čase 2007
Neznáma Antarktída2007
Premeny Tatier2006
Tepuy - Cesta do hlbín zeme2006
Pururambo2005
Amazonia vertical2004