serial Viktória (2007)
TV seriál Viktória (2007)

Viktória (2007)

serial Viktória (2007)
TV seriál Viktória (2007)

Žáner:

Dráma

Krajina

USA

Dĺžka filmu

45 min

Pôvodný názov:

Victoria

Hlavnú hrdinku stvárňuje Victoria Ruffo. Herečka známa z úspešných telenoviel Jednoducho Mária vysielanej na STV a Macocha vysielanej na Markíze.

Téma možnosti prežívania plnohodnotného života v každom veku ženy je nosnou myšlienkou vo vzrušujúcom a kontroverznom príbehu o jednej zrelej, šarmantnej žene, ktorá v rukách mladšieho muža nachádza druhú príležitosť na lásku.

Victoria Mendoza (Victoria Ruffo) na oslave 25. výročie svojej svadby zrazu zistí, že jej manžel Enrique Mendoza (Arturo Peniche)ju už dva roky podvádza s mladšou ženou. Po veľkom šoku a následnom zvážení si situácie sa rozhodne začať svoj vlastný život bez manžela. Na ceste za svojim šťastím stretne mladšieho muža Geronima, ktorý jej ukáže skutočnú lásku. Geronimo v nej opäť oživí vášeň a túžbu, o ktorých si myslela, že sa v nej už nikdy neprebudia. Tento krásny príbeh lásky sa však nepozdáva jej trom dospelým deťom...

Toto je príbeh rodiny Mendozovcov, milionárov, ktorí žijú navonok veľmi šťastný život, no v skutočnosti je pravda úplne iná. Mariana, najmladšia dcéra, je obeťou choroby, ktorá spôsobuje poruchy jedenia. Paula, najstaršia, je krátko pred ukončením vysokej školy. Ďalším členom rodiny je Santiago, ktorého vášňou je hudba. Enrique, Viktóriin muž je svojej manželke neverný s Tatianou, ženou, ktorá je od jeho manželky oveľa mladšia. Na druhej strane je tu Geronimo, novinár, ktorý pracuje vo veľmi známom rádiu a vyšetruje fúziu dvoch bank, ktorú manažoval Enrique Mendoza.