HODNOTENIE

Trezeguet2
Dlho som sa branil ze Game of thrones nebudem pozerat ale premohol som sa a je to tu..Za 3 som pozrel vsetky 3 serie a jedine co mozem dodat je kde: STVRTA SERIA PONAHLAJ SA :))
emkey
BloodMarry
Hlavná postava mohla podať lepší výkon.
niki7123
Historicky dobre spracovaný seriál. Príbehy ma vždy nadchnú a pri sledovaní sa nenudím odporúčam
zola
výborne spracovaný seriál niet čo dodať v súčastnosti asi najlepší seriál akí som videl Sean Bean v roli Nedda Starka a Peter Dinklage ako tyrion lannister su proste skvelí veľmi ma sklamala smrt Seana Beana dúfam ale že to nezníži kvalitu v druhej sérií ktorej sa už nemôžem dočkať bude to dlhý polrok Skvelé osvieženie letnej sezóny
Bzučino
kvalitka...
Norbiboom
guri
hornblower
Pod pojmom fantasy si predstavujem niečo iného ako časté súlože, obnažené kozy, nahotiny a perverzné dialógy. Chvílami som ani nevedel či pozerám vôbec fantasy alebo nejaký erotický film. Sorry, pre mňa je prvý diel bohužial sklamanie. Zatiaľ dávam len dve hviezdičky za peknú výpravu.
fantomas
Jedným slovom: vynikajúce. Jeden z najlepších kúskov čo sa na seriálovom poli urodilo. Seriál má tú správnú temnú fantasy atmosféru, intrigy a všetko čo patrí k drsnému stredoveku. Ako fanúšik fantasy hodnotím plným počtom po prvej epizóde.
yves16
Fantasy hody začali! Krásne spracované, vizualný orgazmus pre fanúšikov fantasy. Hodnotenie na plný počet zatiaľ po prvom dieli a verím že kvalitu si udrží seriál i v ďalších dieloch.
OReX
Marko to všetko zhrnul, takže mne neostáva nič iné len dať hodnotenie :) Dúfam, že po zhliadnutí celého seriálu bude rovnaké ako teraz (alebo lepšie)
Marko
Fantasy seriál Hra o tróny z dielne HBO plným tryskom vyrazil zo štartovacej čiary. K technickému a vizuálnemu spracovaniu nemám žiadnej výtky, zvládnuté na jedničku, ako je to u HBO zvykom, zo seriálu dýcha na vás pravá fantasy atmosféra. K hereckému obsadeniu nemám tiež čo vytknúť, hlavne ma potešil Sean Bean v úlohe lorda Starka, môj oblúbenec z úlohy Boromira z Pána Prsteňov. Keď som už spomenul Pána Prsteňov, samozrejme Hra o tróny nedosahuje jeho kvalít, avšak v TV tvorbe dosiahol tie najvyššie priečky. Pokiaľ by som mal tomu seriálu niečo vytknúť tak na môj vkus to trochu prehnali s častými sexuálnými scénami. Hodnotenie je zatiaľ orientačné, priznám sa knižnú predlohu som ešte nečítal, takže nemôžem porovnať seriál s knižnou predlohou. Uvidíme ako sa tvorcovia s seriálom popasujú v dalších dieloch, každopádne štart bol vydarený.