Jeremy Renner sa pridá k Amy Adams v sci-fi filme ´Story of Your Life´

9.3.2015|Ivet Kollárová|
Jeremy Renner sa pridá k Amy Adams v sci-fi filme ´Story of Your Life´

Herec Jeremy Renner si zahrá po boku herečky Amy Adams v novom sci-fi filme štúdií Paramount, Story of Your Life. Adaptáciu krátkeho príbehu od spisovateľa Teda Chianga bude režírovať Denis Villeneuve.

Príbeh filmu sa zameriava na jazykovú expertku (Amy Adams), ktorá je povolaná armádou, keď na Zemi pristane kozmická loď s votrelcami. Jej úlohou je zistiť, či cudzinci prišli v mieri, alebo či predstavujú hrozbu pre ľudstvo. Ako sa učí komunikovať s votrelcami, čoraz častejšie máva záblesky z minulosti, ktoré jej odkrývajú pravú príčinu príchodu votrelcov na Zem.

Renner si zahrá úlohu profesora fyziky, ktorý bude pomáhať pri komunikácií s votrelcami. Produkcia sci-fi filmu Story of Your Life sa začne v polovici júna.

Eric Heisserer píše pre projekt scenár. Film je produkovaný spoločnosťami FilmNation, Lava Bear Films21 Laps. Štúdiá Paramount získali práva na film, pre americký a kanadský trh, ešte na minuloročnom MFF Cannes za 20 miliónov dolárov.

Jeremy Renner sa divákom najbližšie predstaví 30. apríla, kedy prichádza do kín dlho očakávané pokračovanie filmu Avangers 2: Vek Ultrona, a a neskôr ho môžeme vidieť už v piatom pokračovaní filmu Mission Impossible, ktoré sa do kín dostane 30. júla. A okrem toho sa na jar vrhne na natáčanie filmu Captain America: Civil War.

Amy Adams sme mali naposledy možnosť vidieť vo filme Tima BurtonaBig Eyes. Herečka najnovšie dokončila natáčanie filmu Batman vs Superman: Dawn of Justice, v ktorom si zopakovala úlohu Lois Lane. Film príde do kín na budúci rok v marci. Okrem toho by si mala zahrať v pripravovanom životopise speváčky Janis Joplin, Get It While You Can.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Universal Studio

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...