Diane Keaton si zahrá v seriáli stanice HBO s názvom ´The Young Pope´

29.7.2015|Ivet Kollárová|
Diane Keaton si zahrá v seriáli stanice HBO s názvom ´The Young Pope´

Stanica HBO spoločne s britskou Sky a francúzskou stanicou Canal Plus prinesú na televízne obrazovky 8-dielny seriál The Young Pope, ktorý bude režírovať taliansky režisér Paolo Sorrentino (Veľká nádhera). V hlavných úlohách sa predstavia Jude Law a Diane Keaton, pre ktorú to bude prvá úloha v televíznom seriáli.

Príbeh rozpráva o začiatkoch pontifikátu Piusa XIII, rodeného Lennyho Belarda, ktorého stvárni Jude Law. Seriál ukáže ako aj najmocnejší svätý muž musí bojovať s pokušením, stratou a opätovným nájdením viery. Nazrie na jeho vnútorný boj, na zodpovednosť, ktorú má ako hlava cirkvi a na zúfalstvo, ktorým si ako jednoduchý muž prechádza, keď sa stane Pápežom. Vysporiadať sa musí s rodinou, blízkymi, priateľmi a mocou, ktorou môže zmeniť svet.

Diane Keaton si zahrá úlohu Sestry Mary, americkej mníšky, ktorá žije vo Vatikáne. Všetkých osem častí bude režírovať Paolo Sorrentino. Spoluproducentmi seriálu sú stanice HBOSky.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...