Vyšiel prvý trailer k filmu Dieťa Bridget Jones

26.3.2016|Ivet Kollárová|
Vyšiel prvý trailer k filmu Dieťa Bridget Jones

Štúdiá Universal nedávno vypustili do sveta prvú ukážku k filmu Dieťa Bridget Jones (Bridget Jones´s Baby). Na plátna kín sa tak obľúbená, trochu nemotorná Bridget vracia po 12 rokoch. V hlavnej úlohe sa opäť objaví Renée Zellweger.

V novom filme Bridget, napriek zdanlivo pozitívnemu koncu druhej časti, uvidíme opäť slobodnú, cvičiacu a hľadajúcu (staro)novú lásku. No príde aj k jednej zásadnej zmene, a to k jej neočakávanému tehotenstvu.

Kto je ale otcom dieťaťa? Kandidáti sú dvaja, Marc Darcy, ktorého si opäť zahrá Colin Firth, a nový objav Bridget, Jack Qwant v podaní Patricka Dempseyho. Svoje úlohy rodičov Bridget si zopakujú Jim Broadbent a Gemma JonesJames Callis, či Sally Phillips sa opäť objavia ako jej starí, oddaní priatelia. Okrem Dempseyho je novou tvárou vo filme aj herečka Emma Thompson.

Režisérkou filmu je Sharon Maguire, ktorá režírovala prvú časť Denník Bridget Jones. Napriek tomu, že dva predchádzajúce filmy boli adaptáciami rovnomenných kníh od autorky Helen Fielding, trojka sa tomuto trendu minula, a novou knihou od Fileding, Bridget Jones: Mad About the Boy je len voľne inšpirovaná.

Film Dieťa Bridget Jones dorazí do naši kín 29. septembra 2016.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...