Gael García Bernal si zahrá v reboote filmu Zorro

1.6.2016|Ivet Kollárová|
Gael García Bernal si zahrá v reboote filmu Zorro

Nový film o odvážnom hrdinovi v maske, čiernom plášti a s kordom v ruke dostane nový „look“. O reboot filmu Zorro sa postarajú Mexičania, režisér Jonás Cuarón a herec Gael García Bernal, ktorý si zahrá samotného Zorra. Film má pracovný názov „Z“.

Dvojica spolu nedávno spolupracovala na filme Desierto, ktorý by mal mať premiéru tento rok.

Reboot filmu Zorro, film „Z“ sa odohráva v blízkej budúcnosti a jeho dej sa odvíja od legendy charizmatického maskovaného hrdinu s kordom, ktorý pomáha slabým a utlačovaným. Scenár k filmu napíše samotný režisér, Jonás Cuarón. Produkcia filmu by mala začať na jeseň tohto roka pod hlavičkou štúdii Pinewood Dominican Republic.

Co-producentmi filmu sa stali spoločnosti Lantica PicturesSobini Films. Film sa ponúkal potenciálnym kupcom na nedávno skončenom MFF Cannes.

Gael García Bernal je známy najmä z filmov ako Amores perros - Láske je kurvaMotocyklové denníky (Diarios de motocicleta), či  Babel. Sláva mu stúpa aj na poli televíznom. Za svoj výkon v seriáli Mozart In The Jungle získal tento rok Zlatý glóbus v kategórii najlepší herec v hlavnej úlohe v TV seriáli – komédia.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...