Televízne tipy na prvý jarný víkend: Kokaín

24.3.2017|Marko Aust|

Prvý jarný víkend je tu, máme pre vás pravidelnú dávku našich televíznych víkendových tipov. A nezabudnite, v nedeľu ráno si menej pospíme, čas sa o 2:00 posúva na 3:00.

Na predvíkendový piatkový večer máme tip na Kokaín (Jednotka, 22:35h) v hlavných úlohách s Johhnym Deppom a Penelope Cruz. Bývalý hviezdny hráč školského futbalového mužstva z malého mesta sa v priebehu niekoľkých rokov stal hlavným dovozcom kokaínu z kolumbijského Medellínu.

Fotogaléria Kokaín (2001)Zobraziť fotogalériu »

Tip na sobotu smeruje na akčnú komédiu Môj sused zabiják 2 (ČT2, 22:25h). Zabijak na odpočinku "Tulipán" (Bruce Willis) si užíva mexickú pohodu len do tých čias, kým mu na dverách nezazvoní zubár (Mathew Perry), ktorému mafia uniesla manželku. Vľúdny a chápajúci nájomný vrah našťastie nestratil svoje reflexy a svojmu bezradnému priateľovi sa rozhodne pomôcť.

Fotogaléria Môj sused zabijak 2 (2004)Zobraziť fotogalériu »

Nedeľným televíznym tipom je dráma z čias okupovaného Československa s názvom Je treba zabít Sekala (ČT2, 22:25h). Na moravskej dedine Lakotice strpčuje život cudzinec Sekal, udal dvoch majiteľov statkov zo zločinov proti nemeckej Ríše. Majitelia šli do koncentráku na smrť, Sekal dostal ich statky. Avšak dáva najavo, že dva statky mu nestačia…

  Foto © New Line Cinema/Warner Bros

Súvisiace články