Tina Fey a Amy Poehler si zopakujú moderovanie Zlatých glóbusov!

22.10.2013|Iveta Kollárová|
Tina Fey a Amy Poehler si zopakujú moderovanie Zlatých glóbusov!

Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov a stanica NBC herečkám zjavne verí a tak im zverila do rúk moderovanie 71. ročníka Zlatých glóbusov, ktoré sa uskutoční 12. januára 2014 a následne aj 72. ročník Zlatých glóbusov v roku 2015.

Herečky moderovanie Glóbusov prevzali po britskom komikovi Rickovi Gervaisovi. Komik, ktorý moderoval udeľovania Zlatých glóbusov v rokoch 2010, 2011 a 2012, si za svoje nevšedné moderovanie a svojský, drsný britský humor vyslúžil rôzne reakcie, pozitívneho, ale veľa krát aj negatívneho charakteru.

Tina Fey a Amy Poehler

Herečky si za svoje moderovanie vyslúžili viac ako pozitívne reakcie, ceremóniu sledovalo rekordných 19,7 milióna divákov, čo predstavovalo 28%  nárast oproti roku 2012. Asociácia tak vie, čo robí, aj napriek vtipu, ktorý Fey a Poehler uštedrili asociácií počas Glóbusov: „Chceme vás uistiť, že dnes večer nemienime nikoho urážať, pretože ako sa Ricky Gervais presvedčil na vlastnej koži, keď sa raz dostaneš do konfliktu s Hollywoodskou asociáciou zahraničných novinárov, nechajú ťa túto show moderovať ešte dvakrát.“

Tina FeyAmy Poehler roky spolupracovali na známej sketch show stanice NBC Saturday Night Live. Tina Fey je známa najmä zo seriálu 30 Rock, ktorý produkuje a podieľa sa aj na písaní scenárov. No pamätať si ju môžeme aj z filmu Nočné rande so Stevom CarellomAmy Poehler hrá, pre nás vcelku neznámom seriáli, Parks & Recreation, ktorý je už vo svojej šiestej sérií.

A tu je menšia ochutnávka, čo môžeme od dám očakávať, v podobe otváracieho dialóg-monológu z tohtoročného odovzdávania Zlatých glóbusov.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © NBC

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...