Super Bowl trailers / spots 2014

5.2.2014|Iveta Kollárová|
Super Bowl trailers / spots 2014

V nedeľu zažila Amerika opäť svoj malý/veľký športový sviatok. Štadión MetLife v športovom komplexe Meadowlands v New Jersey hostil finále ligy amerického futbalu NFL, známe ako Super Bowl. Seattle Seahawks si vcelku jednoznačne poradil so svojím rivalom Denver Broncos a zvíťazil vysoko 43:8. Čo býva na Super Bowl ešte zaujímavé, okrem zápasu a polčasového vystúpenia, o ktoré sa tento rok postaral Bruno Mars spoločne so skupinou Red Hot Chili Peppers, sú nové filmové trailery, či spoty k očakávaným filmom. Tu sú nové ukážky k filmom, na ktoré sa môžeme tešiť tento rok:

The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker sa vracia a s ním aj Spider-Man. Jeho vnútorný boj so svedomím musí ísť bokom, pretože sa objavuje oveľa väčší problém, ktorý dokáže vyriešiť len Spider-Man. Musí ochrániť obyvateľov New Yorku pred oveľa silnejším nepriateľom, ako je on sám. Na scénu prichádza Electro, vráti sa aj Harry Osborn a Peter zisťuje, že všetci jeho nepriatelia majú jedno spoločné: Oscorp. Film môžeme v slovenských kinách očakávať 1. mája.

Transformers: Age of Extinction, štvrté pokračovanie Transformerov, tento krát ale bez Shia LaBeoufa, ktorý sa zrejme zameral na iné filmové žánre. Zato s Markom Wahlbergom a pod taktovkou Michaela Bay. No musíme vydržať až do 26. júna, aby sme zistili, čo pre nás chlapci prichystali.

Captain America: The Winter Soldier, vracia sa aj Steve Rogers a.k.a Captain America. Tento krát bude čeliť novej hrozbe z minulosti: sovietskemu agentovi, ktorý je známy ako „Zimný vojak“. Ako sa mu bude dariť uvidíme 3. apríla.

Need for Speed, od perníka k rýchlim autám. Herec Aaron Paul sa nám predstaví v úlohe pouličného závodníka, ktorý má rád rýchle autá a pouličné závody. Čerstvo prepustený z väzenia má jediný ciel: pomstu. Zúčastní sa jedného závodu, no jeho bývalý kamarát vypíše na neho odmenu, ako náhle závod začne. Rýchle autá k nám dorazia už 13. marca.

Muppets Most Wanted, žaba Kermit a jeho banda sú späť! Ale pozor! Niekto sa tu vydáva za niekoho, kým v skutočnosti nie je. A môžeme sa tešiť na toľko hviezdnych hostí, že sa nedajú ani spočítať. Kermit a „Kermit“ dorazia do kín 24. apríla.

Noah, biblický príbeh o veľkej potope a s ním Noah a jeho vízia ako zachrániť svoju rodinu a všetko živé pred veľkou vodou, sa k nám dovalia 27. marca.

Draft Day, film aktuálny pre finále NFL, resp. po sezóne NFL, jedná sa totiž o draft hráčov pre tím Cleveland Browns. A tých najlepších sa snaží vybrať generálny manažér klubu v podaní Kevina Costnera. Film bude mať v Amerike premiéru 11. apríla.

3 Days to Kill, a pokračujeme Kevinom Costnerom. Tetoraz sa ale predstaví v úlohe tajného agenta, ktorý chce obnoviť svoj vzťah so svojou ženou a dcérou. No najskôr musí dokončiť ešte jednu poslednú misiu. Musí dolapiť jedného z najkrutejších teroristov na svete. Je ale otázne, či to bude ťažšie, ako sa starať o svoju dcéru – teenagerku. Film bude mať v Amerike premiéru 21. februára.

Pompeii, po Noem je tu ďalší film dýchajúci históriou. Tento krát sa pozrieme na apokalypsu, ktorá úplne zničila mesto Pompeje. V roku 79 po Kristovi sa sopka Vezuv prebudila k životu, vybuchla a mesto Pompeje pochovala pod nánosmi lávy, sopečného popola, kameňov a bahna. Na pozadí tejto katastrofy sa odohráva epický príbeh gladiátora Mila, ktorý bojuje o svoj život a o život svojej lásky Cassie. Ako dopadlo mesto vieme, no ako dopadli dvaja milenci sa dozvieme 20. marca, kedy film dorazí do našich kín.

The Monuments Men, nevypovedaný príbeh podľa skutočných udalostí. Zameriava sa na partiu mužov, kurátorov, milovníkov umenia, profesorov, ktorí sa rozhodli riskovať svoje životy, aby ochránili, či získali späť najcennejšie umelecké diela, ktoré počas druhej svetovej vojny ukradli nacisti. George Clooney pri filme vystupuje v štvorkombinácií: režisér – herec – scenárista - producent. Film do našich kín dorazí už tento mesiac, konkrétne 27. februára.

A bonus ochutnávka nových častí nových seriálov:

The Following (TV Series), geniálny a charizmatický, pritom však brutálny a psychopatický sériový vrah začína komunikovať s inými sériovými vrahmi, čím aktivuje kult svojich následovníkov, poslúchajúcich každý jeho príkaz.

24: Live Another Day (TV Series), Jack Bauer vyjde z úkrytu v Londýne, aby odvrátil teroristický útok. No medzičasom po ňom ide jednotka ozbrojených amerických síl, ktorú proti nemu vyslal prezident James Heller.

 

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Wikipedia

Súvisiace články