Program Kina Film Europe už aj na Apple zariadeniach!

3.7.2014|-ts-|
Program Kina Film Europe už aj na Apple zariadeniach!

Bratislava, 3. 7. 2014 – Najnovšia verzia obľúbenej aplikácie Kinema Kity, ktorá je dostupná na stiahnutie pre Apple zariadenia cez App Store, obsahuje už aj program projekcií v európskom Kine Film Europe. Aplikáciu Kinema Kity vytvorili a spravujú slovenskí filmoví fanúšikovia a je úplne zadarmo.

Vďaka výbornému a prehľadnému používateľskému rozhraniu si filmoví maniaci, ale aj občasní návštevníci kina, môžu plánovať svoje filmové večery, prehliadať si informácie o snímkach, hodnotiť filmy či nastaviť si notifikáciu pri premiére vyhliadnutej snímky. Aplikácia Kinema Kity je pripravená na stiahnutie pre majiteľov zariadení iPhone, iPad a iPod touch s operačným systémom iOS 7.0. Film Europe plánuje prostredníctvom tejto aplikácie v budúcnosti aj predávať vstupenky do kina Film Europe.

„Aj keď je európska filmová tvorba tou najstaršou, ale aj najzrelšou na svete, veľký záujem o ňu je tiež zo strany používateľov modernej techniky. Aplikácia Kinema Kity je skvelý nástroj pre pravých kinofilov,“ povedal o novinke Ivan Hronec, prezident Film Europe Media Company.

Zdroj:  tlačová správa Foto © Film Europe

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...