Režisér Robert Zemeckis bude režírovať Brada Pitta v novom romantickom thrilleri

18.3.2015|Ivet Kollárová|
Režisér Robert Zemeckis bude režírovať Brada Pitta v novom romantickom thrilleri

Režisér Robert Zemeckis sa pripravuje na natáčanie svojho nového filmu, zatiaľ nepomenovaného romantického thrilleru od štúdií ParamountNew Regency. V hlavnej úlohe sa predstaví herec Brad Pitt.

Bližšie detaily filmu zatiaľ nie sú známe, vieme len, že film sa bude odohrávať v období druhej svetovej vojny.

Steven Knight, ktorý píše scenár pre pokračovanie filmu Svetová vojna Z, v ktorom opäť uvidíme Brada Pitta, pracuje na scenári k filmu. Producenti filmu sú Knight, Zemeckis a Steve Starkey.

Režiséra Roberta Zemeckisa môžeme poznať vďaka filmu Let s Denzelom Washingtonom v hlavnej úlohe, ktorý režíroval, a ktorý štúdiám Paramount vyniesol úspech ako u kritikov, tak aj u divákov, celosvetovo zarobil cez 150 miliónov dolárov a získal dve nominácie na cenu Akadémie.

Zemeckis aktuálne dokončil práce na filme The Walk s Josephom Gordonom-Levittom v hlavnej úlohe o artistovi Philippovi Petitovi, ktorý v roku 1974 prešiel na visutom lane medzi dvojičkami Svetového obchodného centra. Film sa do kín dostane v októbri.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Sbukley | Dreamstime.com

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...