Herec Rami Malek si v novom filme zahrá Freddieho Mercuryho

7.11.2016|Ivet Kollárová|
Herec Rami Malek si v novom filme zahrá Freddieho Mercuryho

Dlho pripravovaný film o skupine Queen, ktorý má pracovný názov Bohemian Rhapsody konečne našiel svoju hlavnú hviezdu, ktorá vo filme stvárni Freddieho Mercuryho. Nebudú to ani dávnejšie avizovaní Sascha Baron Cohen, ani Ben Whishaw. Úloha nakoniec pripadla najnovšiemu televíznemu objavu, Rami Malekovi.

Pre spoločnosť GK Films bude film režírovať Bryan Singer, ktorý správu o obsadení Maleka do hlavnej úlohy zverejnil na svojej instagramovej stránke. Koproducenti filmu sú štúdia New RegencyFox. Scenár k filmu Bohemian Rhapsody píše Anthony McCarten, ktorý sa podieľal na scenári k filmu Teória všetkého.

Film by sa mal predovšetkým zameriavať na nadčasový príbeh skupiny Queen a ich vrcholné vystúpenie ako headliner na koncerte Live Aid v roku 1985. Producent snímky Graham King, ktorý sa film snaží natočiť už skoro dva roky, bližšie detaily neprezradil.

Originál členovia skupiny Brian MayRoger Taylor budú hudobní producenti snímky.

Herec Rami Malek je známy predovšetkým svojou úlohou v televíznom seriáli zo cyber sveta Mr. Robot, za ktorú tento rok získal prestížne televízne ocenenie Emmy Awards za najlepšieho herca v dramatickom seriáli.

 

#bohemianrhapsody #queen #freddiemercury #brianmay #rogertaylor #johndeacon #grahamking #fox #newregency Looking forward to @ramimalek @whoismrrobot playing #Freddie photo @therealmickrock

Fotka uverejnená používateľom Bryan Singer (@bryanjaysinger),

Zdroj:  variety.com Foto © Future Flash | Dreamstime/archív/Instagram

Odporúčané články

Som legenda (I am Legend)

Som legenda (I am Legend)

Predstavte si, že na celom svete zúri vírus a vy ste imúnny. Beháte si po Manhattane ako na nejakej lúčke a okolo vás sa mení celá...