Idris Elba si zahrá rapera v novom filme The Trap

26.3.2015|Ivet Kollárová|
Idris Elba si zahrá rapera v novom filme The Trap

Produkčná spoločnosť Focus Features by sa mala stať držiteľom práv na film The Trap režiséra Harmony Korine. Na pozadí hudobnej scény v Miami sa odohráva pomsta za dávny zločin, ktorí spáchali dvaja najlepší kamaráti, a zatiaľ čo jeden z nich si odpykával trest, druhý si užíval slávu a slobodný život. V hlavnej úlohe gangsterského rapera uvidíme herca Idrisa Elbu, úlohu jeho najlepšieho kamaráta stvárni Benicio Del Toro.

Elba vo filme nahradil pôvodne oznámeného herca Jamieho Foxxa. Okrem Elbu a Del Tora sa vo filme objavia aj Al Pacino, Robert Pattinson a James Franco.

Na medzinárodnom trhu bude film zastupovať spoločnosť Lionsgate, ktorá projekt ponúkne zahraničným nákupcom na nadchádzajúcom filmovom festivale Cannes (13.-24. máj).

Film The Trap, ku ktorému scenár napísal samotný režisér filmu Korine, sa zameriava na rapera Rica, ktorý je na výslní svojej kariéry a chystá sa na svoj najúspešnejší večer na udeľovaní cien Grammy. Jediné, čo by mohlo ohroziť jeho večer, je prepustenie Slima po 14 rokoch z vezenia. Keď Slim zistí, že Rico dosiahol slávu a bohatstvo, a navyše sa oženil s jeho priateľkou a vychováva jeho syna, je pevne rozhodnutý sa mu pomstiť.

Herca Idrisa Elbu môžeme od dnes v kinách vidieť vo filme Gunman: Muž na odstrel. Okrem toho sa objaví aj vo filme Avengers: Vek Ultrona, ktorý príde do našich kín 30. apríla. A taktiež v africkej vojnovej dráme Beasts of No Nation, ktorá sa na jeseň predstaví na stanici Netflix a zároveň sa bude premietať vo vybraných kinách, pripravená na nadchádzajúcu oscarovskú sezónu.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Carrienelson1 | Dreamstime.com

Súvisiace články