Film Ladíme sa dočká aj tretieho pokračovania

29.7.2015|Ivet Kollárová|
Film Ladíme sa dočká aj tretieho pokračovania

Od premiéry druhého pokračovania hudobnej komédie Ladíme (Pitch Perfect 2) uplynuli len dva mesiace, ale už teraz je známe, že trojka na seba nenechá dlho čakať. Ako oznámili štúdia Universal Pictures, film Ladíme 3 sa do kín dostane 21. júla 2017. Najviac diskutovanou „položkou“ filmu je herecké obsadenie, ktoré už teraz pozná tri svoje najväčšie hviezdy.

Svoje úlohy si v treťom pokračovaní filmu Ladíme zopakujú dámy Anna KendrickRebel Wilson a Brittany Snow. O ďalších úlohách sa intenzívne rokuje.

O scenár k filmu sa opäť postará Kay Cannon, ktorá je zodpovedná za prvé dva scenáre. Akým smerom sa bude vyvíjať osud acappella skupiny Barden Bellas je zatiaľ neznáme, keďže všetky hlavné predstaviteľky v dvojke úspešne spromovali Bardenskú univerzitu.

Režisér tretieho pokračovania filmu je tiež zatiaľ neznámy. Originál film, Ladíme!, v roku 2012 režíroval Jason Moore. Film, napriek neveľkému rozpočtu zaznamenal obrovský úspech a celosvetovo zarobil cez 115 miliónov dolárov. Film Ladíme 2 režírovala herečka Elizabeth Banks, a do dnešného dňa celosvetovo zarobil cez 282 miliónov dolárov, čo z neho robí najziskovejší muzikál v histórií.

Zdroj:  ew.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články