Filmové premiéry v slovenských kinách na 35. týždeň

26.8.2015|Ivet Kollárová, Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 35. týždeň

Prázdniny pomaly končia, opäť sa otvoria školské brány, dúfame že väčšina z vás si na dovolenkách a prázdninách odpočinula a nabrala nové sily. Náladu si môžete zlepšiť napríklad návštevou kina, v následujúcich riadkoch si popíšeme čo nás čaká v poslednom augustovom týždni.

Na plátna kín sa opäť vracia bláznivá rodinka Griswoldovcov. Tentoraz je hlavou rodiny podarený synček Rusty, ktorý svojich synov a manželku vezme na nezabudnuteľnú cestu naprieč Amerikou až do obľúbeného zábavného parku Wally World. Film Griswoldovci režírovala dvojica John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein, hrajú: Chris Hemsworth, Leslie Mann, Christina Applegate, Beverly D'Angelo, Kaitlin Olson, Chevy Chase, Charlie Day, Michael Peña, Elizabeth Gillies, Ed Helms, Regina Hall, Skyler Gisondo, Nick Kroll, Keegan-Michael Key, Samm Levine. Filmová upútavka so slovenskými titulkami.

Griswoldovci

V novom spracovaní od režiséra Aleksandera Bacha sa na plátna kín vracia obľúbená video hra Hitman: Agent 47. Cieľom elitného zabijaka je korporácia, ktorá má v pláne z jeho génu vytvoriť celú armádu zabijakov, ktorých schopnosti budú ešte lepšie ako jeho. Na ceste za úspechom sa spojí s mladou ženou, ktorá je kľúčová v otázke jeho pôvodu a zničenia korporácie. Pred nimi stojí silný protivník John Smith. Hrajú: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann, Emilio Rivera, Dan Bakkedahl, Jerry Hoffmann, David Bruckner, Rolf Kanies, Melanie Benna, Joe Toedtling. Taktiež si pozrite oficiálny trailer.

Hitman: Agent 47

Svoje ratolesti môžete vziať na kreslenú komédiu Uuups! Archa je fuč.... Dobrodružstvá Raťafáka Finíka a Grumpíka Ley sa začnú v momente, keď nestihnú odchádzajúcu Noemovu archu, ktorá ich má zachrániť pred blížiacou sa povodňou. Na ceste za záchranou si musia uvedomiť, na čom v živote skutočne záleží, spoločne premôcť nepriateľov, a nájsť nových kamarátov, ktorí im pomôžu pri hľadaní cesty späť. Navyše má Finík vo svojich rukách aj život svojho starého otca. V slovenskom znení prepožičali hlasy Boris Alkalaghi, Jana Lieskovská, Martin Kaprálik, Matúš Krátky, Marián Labuda, Peter Kovárik, František Kovár a Ivan Romančík. Viac ukáže nadabovaná filmová upútavka.

Uuups! Archa je fuč...

V septembri nás po prázdninách čaká bohatá filmová nádielka, máte sa nabudúce na čo tešiť.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos/Continental Film/Barracuda Movie

Súvisiace články