Boli ohlásené uvádzacie termíny filmov Wonder Woman a Justice League

22.1.2016|Marko Aust|
Boli ohlásené uvádzacie termíny filmov Wonder Woman a Justice League

O chystaných DC filmoch Wonder Woman a Justice League sme už informovali v októbri 2014. Štúdio Warner Bros teraz uviedlo aj oficiálne dátumy uvedenia do kín u oboch filmov.

Prvý film Wonder Woman bude mať premiéru 23. júna 2017 a Justice League Part One príde 17. novembra 2017. Filmy vzídu zo spolupráce spoločností Warner Bros a DC Entertainment.

V hlavnej úlohe hrdinky Wonder Woman sa predstaví herečka Gal Gadot, po jej boku sa objavia Chris Pine (Šéfovia na zabitie 2), Robin Wright (Dom z kariet), Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremer, Said Taghmaoui, Elena Anaya, Connie Nielsen a Lucy Davis. Scenár pochádza od dvojice tvorcov Michaela Goldenberga a Jasona Fuchsa. Réžia bola zverená do rúk Pattyho Jenkinsa.

Vo filme Justice League Part One uvidíme opäť Gal Gadot, Ben Affleck si zopakuje úlohu Batmana, ďalej sa predstavia Henry Cavill ako Superman, Jason Mamoa ako Aquaman, Ray Fisher ako Cyborg a Ezra Willer ako Flash. Na režisérsku stoličku opäť zasadne Zack Snyder.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...