Super Bowl 2016 - nové filmové trailery

9.2.2016|Ivet Kollárová|
Super Bowl 2016 - nové filmové trailery

V nedeľu večer sa v Amerike konalo finále amerického futbalu, známe ako Super Bowl, ktoré oslavovalo svoj jubilejný 50. ročník. Po športovej stránke zábavu zabezpečili tímy Carolina Panthers a Denver Broncos, ktorý sa napokon tešili z víťazstva, keď Panterov porazili 24:10. V polčasovej prestávke sa o hudobnú vsuvku postarala skupina Coldplay, speváčka Beyoncé a spevák Bruno Mars, ktorí predviedli jedno z najlepších vystúpení v histórii Super Bowlu, ktoré zakončili krásnym choreom spoločne s tribúnami, kde sa objavil nápis „Belive in Love“ (Verte v lásku).

A ako každý rok, ani tento rok Super Bowl nezabudol na filmových fanúšikov a ponúkol pár nových trailerov k filmom, ktoré netrpezlivo očakávame v kinách. Tu je ich prehľad:

Jason Bourne

Matt Damon je späť ako super špión Jason Bourne. Spolu s ním sa na režisérsku stoličku vracia aj Paul Greengrass. Už v piatom pokračovaní franchisu si svoju úlohu Nicky Parsons zopakuje herečka Julia Stiles. K novým tváram tohto thrilleru, ktorého zahaluje rúško tajomstva, sa pridali Tommy Lee Jones, Alicia Vikander a Vincent Cassel. Film bude mať premiéru 29. júla (U.S). Kedy ho uvidíme v našich kinách známe zatiaľ nie je.

Deň nezávislosti: Nový útok (Independence Day: Resurgence)

Druhé pokračovanie sci-fi akčného hitu z konca 90. rokov sľubuje akciou nabitý protiútok proti mimozemskej civilizácii, ktorá sa už druhý krát snaží ovládnuť našu zem. V Dni nezávislosti 2 uvidíme aj staré dobré tváre Jeffa Goldbluma, Billa Pullmana, Judda Hirsha, či Viviciu A. Fox. Svoj debut v boji proti mimozemšťanom zažije Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King, či Maika Monroe. Do našich kín film dorazí 23. júna.

Captain America: Civil War

Politický lobing rozdelí tím Avangerov na dva tábory: prvý vedený Stevenom Rogersom, ktorý presadzuje voľnú ruku pre tím bez zásahov Vlády a druhý vedený Tonym Starkom, ktorý sa prekvapivo prikláňa k názoru Vlády na dohľad nad tímom superhrdinov. Vo filme sa tak proti sebe stretnú dve sily, Captain America a Iron Man. Svoje úlohy si opäť zopakujú Scarlett Johansson ako Black Widow, Chris Evans ako Captain America, Robert Downey Jr. ako Iron Man. Novými postavami sa stali Scarlet Witch v podaní Elizabeth Olsen, Tom Holland si zahral Petra Parkera a.k.a Spider-Mana, a Paul Rudd sa predstaví ako Ant-Man. Film sa k nám dostane 5. mája.

Deadpool

Prekvapivý marvelovský hrdina sa nám čoskoro predstaví aj v kinách, príde už tento štvrtok 11.2. A ak stále váhate, či si film ísť pozrieť, ponúkame Super Bowlskú ochutnávku, aby sme vás na film trochu navnadili.

Kniha džunglí (The Jungle Book)

Jedna z dvoch nových adaptácii rozprávky o chlapcovi, ktorý vyrastal v džungli, vychovávali ho vlci, medveď a dozeral na neho čierny panther, dostala konečný tvar. Pod režisérskou taktovkou Jona Favreaua si malého Mowgliho zahral Neel Sethi. Zvieratám z džungle svoje hlasy prepožičali Scarlett Johansson ako had Kaa, Idris Elba ako tiger Shere Khan, Bill Murray ako dobrotivý medveď Baloo, Ben Kingsley ako Panther Bagheera, či Christophen Walken ako Kráľ Louie. Do našich kín sa film dostane už 14. apríla.

X-Men: Apocalypse

V boji proti prvému mutantovi na svete, Apocalypsovi, ktorý sa po získaní schopnostní iných mutantov stal nesmrteľným, budú musieť svoje sily spojiť mutanti Z prvej triedy a nabrať niekoľko nových mutantov, aby mali v boji proti nemu aspoň nejakú šancu. Vo filme opäť uvidíme Jennifer Lawrence ako Rave/Mystique, Jamesa McAvoya ako Prosefora Charlesa Xaviera, Michaela Fassbendera ako Erika Lensherra/Magneta, vráti sa aj Beast v podaní Nicholasa Houlta a z originál X-menoch sa novými tvárami stali Tye Sheridan ako Cyclops, Evan Peters ako Quicksilver, či Ororo Munroe ako Storm. Film k nám dorazí 19. mája.

The Secret Life of Pets

Rozmýšľali ste niekedy, čo robia vaši domáci miláčikovia, keď odídete z domu? Nový animáč štúdii Universal a Illumination Entertainment vám ponúkne slušný pohľad do ich zvieracieho sveta. Od tvorcov Mimoňov, Chrisa Renauda a Yarrowa Cheneyho, hlasy zvieratkám prepožičali Kevin Hart, Louis C.K., Lake Bell, Steve Coogan, Eric Stonestreet, či Ellie Kemper. Fim k nám dorazí 11. augusta.

Ninja korytnačky 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

Zmutované korytnačky sú späť! A opäť sa vracajú, aby zachránili mesto od nebezpečenstva. O réžiu sa postaral Dave Green, produkuje opäť aj Michael Bay. Svoje úlohy si zopakujú Alan Ritchson ako Raphael, Noel Fisher ako Michelangelo, Tony Shalboub ako Splinter (hlas), Johnny Knoxville ako Leonardo (hlas), Jeremy Howard ako Donatello, či Megan Fox ako April O´Neil. K nám do kín sa film dostane 2. júna.

10 Cloverfield Lane

A na záver jedna mysteriózna, sci-fi dráma. Žena sa po dopravnej autonehode prebudí v pivnici muža, ktorý tvrdí, že ju zachránil pred chemickým útokom, ktorý zanechal svet neobývateľným. Režíroval Dan Trachtenberg, v hlavných úlohách uvidíme Mary Elizabeth Winstead, Johna Goodmana, Johna Gallaghera Jr., či Mata Vairoa. Jedným z producentov filmu je aj J.J. Abrams, ktorý o filme tvrdí, že je krvavejším príbuzdným originál filmu Monštrum (Cloverfield) z roku 2008. V kinách film uvidíme od 7. apríla.

Zdroj:  hollywoodreporter.com/youtube

Súvisiace články