Comic-Con ponúkol nové zábery seriálu Prison Break

25.7.2016|Ivet Kollárová|
Comic-Con ponúkol nové zábery seriálu Prison Break

Comic-Con 2016 ukončil svoju púť v nedeľu 24. júla. Po vyčerpávajúcom sobotnom panely štúdii Warner Bros.Marvel, bol posledný deň v San Diegu oveľa viac pokojnejší. Jedným z posledných panelov, ktorý na Comic-Con prebehol bol panel televízneho seriálu Prison Break. Aby sme boli presnejší, jeho obnovenej limitovanej série deviatich epizód.

Panelu sa zúčastnili hlavní predstavitelia Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies a Robert Knepper a.k.a T-Bag, a výkonní producenti série Vaun WilmottMichael Horowitz. Nové časti seriálu začnú tým, že Sara a Lincoln zistia, že Michael je stále nažive, no je vo väzení. Ich úlohou bude, dostať ho z väzenia von. V jednej zo zverejnených ukážok je vidieť aj to, že Michael sám má určitý plán k úniku, ku ktorému potrebuje vskutku neobvyklú pomôcku... žuvačku.

Jednou z najčastejších otázok na hercov, špeciálne na Wentwortha, ktorý stojí za „zrenovovaným“ seriálom, bola ako je možné, že je Michael nažive, keď v poslednej epizóde originál seriálu zomrel. To samozrejme neprezradil, no prezradil, že Michael má nové tetovania, ktoré takisto ako v originál seriáli budú zohrávať dôležitú úlohu, no nebudú fungovať tak ako prvý krát. Pre tvorcov a hercov to bola samozrejme výzva, priniesť seriál späť na obrazovky. Nechceli ukázať to, čo už ukázané bolo, chceli priniesť niečo nové, ale zároveň chceli ostať verný charakteru seriálu.

Na to, či sa im to podarilo si budeme musieť počkať do roku 2017 (v našich končinách možno o niečo dlhšie), kedy sa staro-nový seriál Prison Break dostane opäť na obrazovky.

Zdroj:  Comic-Con International/YouTube Foto © archív/Fox/CCI

Súvisiace články