Nový film Dannyho 8-čka príde do kín v lete 2018

17.10.2016|Ivet Kollárová|
Nový film Dannyho 8-čka príde do kín v lete 2018

Filmové štúdia Warner Bros. a Village Roadshow Pictures sa zaviazali natočiť ďalšie pokračovanie úspešnej filmovej série s názvom Dannyho jedenástka. Nový film, Ocean´s 8, s potenciálnym slovenským prekladom Dannyho osmička, však prešiel menšou obmenou hereckého obsadenia.

Vo filme režírovanom Garym Rossom sa v hlavných úlohách predstaví kompletné ženské herecké obsadenie. Áno filmu povedali Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, či speváčky Rihanna a Awkwafina, vlastným menom Nora Lum.

Nedávno štúdia zverejnili aj dátum premiéry filmu. Na plátna kín sa tak Dannyho osmička dostane v lete roku 2018. Scenár pre film píšu režisér filmu Ross spoločne s Oliviou Milch. Jedným z producentov je aj režisér originál filmu, Steven Soderbergh.

Príbeh “Osmičky” by mal sledovať podobnú dejovú líniu ako originál film. Herečka Sandra Bullock si zahrá postavu Dannyho sestry, ktorá chce, za pomoci bandy zlodejok, ukradnúť náhrdelník zločineckému majiteľovi galérie. Jej pravú ruku by si mala zahrať herečka Jennifer Lawrence, ktorá svoju účasť na filme zatiaľ oficiálne nepotvrdila.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos/archív

Súvisiace články