Tipy na tretí adventný víkend: Strážcovia galaxie

9.12.2016|Marko Aust|

Vybrali sme pre vás televízne tipy na tretí adventný víkend.

Na piatkový večer máme tip na pohodovú česko-slovenskú rozprávku Láska na vlásku (piatok 20:05h, ČT1) s Celeste Buckingham v hlavnej úlohe. Na kráľovskom hrade sa princ Matej cíti ako väzeň. Otec ho prinúti zasnúbiť sa s princeznou Beatrix, ktorú nemiluje. Matej využije náhodné stretnutie s tulákom Tomášom, ktorý je jeho identickým dvojníkom. Chlapci si vymenia šaty a dohodnú sa, že si na jeden deň vyskúšajú život toho druhého. Obaja chlapci sa musia postaviť zoči voči svetu, ktorý dosiaľ nepoznali, dospieť a naučiť sa niesť zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Odmenou im bude, že obaja nájdu pravú lásku.

Fotogaléria Láska na vlásku (2014)Zobraziť fotogalériu »

Tip na sobotu smeruje sci-fi filmu Strážcovia galaxie (sobota 20:35h, Joj), v ktorom sa odvážny dobrodruh Peter Quill stáva stredom záujmu nájomných zabijákov potom, keď Ronanovi, mocnému zloduchovi s plánmi ohrozujúce celý vesmír, ukradne tajomnú guľu. Aby neúnavnemu Ronanovi unikol, je Quill nútený spojiť svoje sily so štvoricou pozoruhodných hrdinov – Rocketom, po zuby ozbrojeným mývalom, Grootem, humanoidem, ktorý pripomína strom, vražednú a tajomnú Gamorou a pomstychtivým Draxom Ničitelom.

Fotogaléria Strážcovia Galaxie (2014)Zobraziť fotogalériu »

Na nedeľu večer máme tip na slovenský film Okhwan na ceste za slobodou (nedeľa 20:00h, Dvojka) od mladého slovenského režiséra Mareka Mackoviča. Okhwan Yoon bol úspešným podnikateľom. V roku 2001 zahodil oblek a kravatu, vzdal sa hľadania rodinného šťastia a vydal sa na epickú cestu okolo sveta. Za 10 rokov prešiel 192 krajín na bicykli, prežil nehody, únos, zranenia a bicykloval s maláriou... To všetko aby naplnil svoj sen - znovuzjednotiť Severnú a Južnú Kóreu. Blázon alebo hrdina?

Fotogaléria Okhwan na ceste za slobodou (2016)Zobraziť fotogalériu »

Prajeme všetkým čitateľom príjemný a pohodový adventný víkend a opäť nabudúce u ďalšich televíznych tipov.

  Foto © Saturn Entertainment/ASFK/Continental Film

Súvisiace články