Stanley Tucci si zahrá vo filme The Silence od producentov filmu Resident Evil

26.5.2017|Ivet Kollárová|
Stanley Tucci si zahrá vo filme The Silence od producentov filmu Resident Evil

Spoločnosti Constantin FilmEmjag Prods. sa púšťajú do natáčania nového fantazijného hororu s názvom The Silence. Za režiséra snímky si zvolili Johna Leonettiho, ktorý sa do povedomia filmovej verenjosti zapísal hororovou snímkou Annabelle. Jednu z hlavných úloh si vo filme The Silence zahrá herec Stanley Tucci. Pridal sa tak už k skôr ohlásenej herečke Kiernan Shipka, známej predovšetkým zo seriálu Mad Man (Šialenci z Manhattanu). O scenár k filmu sa postará bratské duo, Carey Shane Van Dykovci.

Film The Silence je adaptáciou rovnomenného fantasy hororu spisovateľa Tima Lebbona. Zameriava sa na hluchonemú teenagerku menom Ally a jej rodinu, ktorá sa snaží prežiť útoky nového druhu smrteľných netopierov s označeným Vesps. Ako netopiere rastú a útočia na ľudí, Allyne zmysli sa menia a sú čoraz silnejšie. Vie vycítiť prítomnosť netopierov a zisťuje, že čo i len najmenší zvuk ich vie prilákať vo veľkom množstve. S rodinou sa uteká skryť do blízkych lesov, kde musia žiť v úplnej tichosti. Na konci dňa zisťuje, že ľudia, bojujúci o vlastné prežitie vedia byť ešte nebezpečnejší ako samotné zlo.

Prvá klapka natáčania filmu by mala padnúť v septembri tohto roka.

Producenti do filmu a režiséra Leonettiho vkladajú veľkú nádej, jeho film Annabelle dosiahol celosvetovo zisk cez 250 miliónov dolárov. Ich vlastný film, Resident Evil: Posledná kapitola len od uvedenia v januári tohto roka celosvetovo zarobil cez 312 miliónov dolárov.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články