Netflix chystá dramatický seriál s názvom What/If s Renée Zellweger v hlavnej úlohe

23.8.2018|Ivet Kollárová|
Netflix chystá dramatický seriál s názvom What/If s Renée Zellweger v hlavnej úlohe

Cestou antologicky ladených seriálov sa vyberá momentálne jedna z najúspešnejších streamovacích staníc Netflix. Spoločne s autorom a scenáristom Mikom Kelleym sa púšťajú do dramatického seriálu, ktorý bude odrážať ľudskú morálku a etiku s názvom What/If.

Výkonnými producentmi desaťdielneho seriálu sú Jack Rapke a režisér Robert Zemeckis. Netflix nový projekt opisuje ako sociálny thriller, ktorý skúma dopad na spoločnosť, keď uznávaní ľudia začnú robiť neakceptovateľné veci. Každá séria antológie sa bude zaoberať rôznymi morálnymi prípadmi, zásadami čerpajúcimi z kultúry spoločnosti a silu jedného zásadného rozhodnutia, ktoré zmení celú trajektóriu života.

Do jednej z hlavných úloh, postavy Anne stanica obsadila herečku Renée Zellweger. Bližšie detaily jej úlohy a deja príbehu známe zatiaľ nie sú, no viaceré zdroje uvádzajú, že prvá séria by sa mala zamerať na novomanželov. Po boku Zellweger si v seriáli úlohu Lisy zahrá Jane Levy, známa zo seriálov Suburgatory, Castle Rock, či filmov ako Evil Dead a Muž v temnote.

Pre Renée Zellweger predstavuje úloha v projekte What/If jej prvú hlavnú úlohu v televíznom seriáli. Filmovú cenu Oscar jej vyniesla jej nezabudnuteľná úloha prostej ženy v dráme Návrat do Cold Mountain. Ďalšie nominácie na cennú sošku získala vďaka muzikálu Chicago a komédii Denník Bridget Jonesovej, kde stvárnila obľúbenú, a trochu nešikovnú britskú redaktorku Bridget Jones. Renée nedávno dokončila natáčanie životopisnej drámy Judy o legendárnej herečke a speváčke Judy Garland

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Súvisiace články