Osobnosť Kirsten Dunst
Kirsten Dunst
Fotogaléria (1) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

30.4.1982, New Jersey, USA

Herecká filmografia
Oklamaný2017
Edwina Dabney
Midnight Special2015
The Two Faces of January2014
Colette MacFarland
Anchorman: The Legend Continues2013
Baby na ťahu2012
Regan
Paralelné svety2012
Eden
Melancholia2011
Justine
Na ceste2011
Camille
With Great Power: The Stan Lee Story2010
sama seba
Spider-Man 32007
Mary Jane Watson
Marie Antoinette2006
Marie Antoinette
Elizabethtown2005
Claire Colburn
Wimbledon2004
Lizzie Bradbury
Spider-Man 22004
Mary Jane Watson
Spider-Man2002
Mary Jane Watson
Malé ženy1994
Younger Amy March