Tommy Lee Jones ako neurológ v pripravovanom filme Criminal

24.7.2014|Ivet Kollarova|
Tommy Lee Jones ako neurológ v pripravovanom filme Criminal

Thriller spoločnosti Millennium Film bude režírovať Ariel Vromen, režisér a scenárista filmu The Iceman. Film Criminal sa sústreďuje na spomienky, tajomstvá a zručnosti bývalého agenta CIA, ktoré boli implantované nebezpečnému kriminálnikovi v nádeji, že dokáže zabrániť zákernému spiknutiu.

Tommy Lee Jones si zahrá úlohu vedca, ktorý bude dané spomienky transplantovať. Gary Oldman sa objaví v úlohe šéfa CIA a Kevin Costner stvárni nebezpečného kriminálnika, ktorý vďaka spomínanej transplantácií nadobudne zručnosti a spomienky mŕtveho agenta CIA.

Douglas CookDavid Weisberg napíšu scenár. Chris Bender, J.C. Spink a Matt O´Toole budú film produkovať.

Jones si naposledy zahral agenta FBI vo filme Luca Bessona Mafiánovci, v ktorom sa objavil aj Robert De Niro a Michelle Pfeiffer. Jones sa nedávno postavil aj za kameru a vznikla z toho dobová dráma The Homesman, v ktorej môžeme okrem Jonesa vidieť aj Hilary Swank, či Meryl Streep, a svoju US premiéru bude mať v novembri.

Garyho Oldmana môžeme aktuálne vidieť vo filme Úsvit planéty opíc, a na budúci rok sa chystá do kín jeho ďalší film, thriller odohrávajúci sa v ére Sovietskeho zväzu, Child 44, ktorý sa natáčal v Prahe a Ostrave. Costner sa nedávno objavil v dvoch akčných drámach, Jack Ryan: V utajení a 3 dni na zabitie. Tento rok by mali mať v Amerike premiéru ešte dva jeho filmy, dráma Black and WhiteMcFarland z prostredia vrcholového športu.

Zdroj:  hollywoodreporter Foto © archív

Súvisiace články