Prvé foto z natáčania filmu Suicide Squad

21.5.2015|Ivet Kollárová|
Prvé foto z natáčania filmu Suicide Squad

Režisér David Ayer cez sociálnu sieť Twitter zverejnil prvé fotky hereckého obsadenia filmu Suicide Squad. Herci na fotke pózujú ako hlavné postavy z očakávanej komixovej adaptácie.

Foto obsahuje skoro kompletné herecké obsadenie. Chýba tam len herec Jared Leto  a jeho Joker, ktorého foto režisér zverejnil samostatne.

Na spomínanej foto môžeme vidieť Joela Kinnamana ako postava Rick Flagg, Jai Courtney sa predstaví ako Captain Boomerang, modelka Cara Delevinge ako Enchantress, Margot Robbie pózuje ako Harley Quinn, Will Smith ako Deadshot. Adewale Akinnuoye-Agbaje si zahrá postavu Killer Croc, Adam Beach bude ako Slipknot a Jay Hernandez sa predstaví ako El Diablo. Na fotke sa objavila aj Karen Fukuhara, ktorá by si mohla zahrať postavu Katany.

Vo filme sa okrem spomínaných hercov a herečiek objaví aj Viola Davis , ktorá si zahrá Amandu Waller.

Film Suicide Squad vzniká na základe komiksu a sústredí sa na skupinu zloduchov, ktorých si vláda najme na tajnú misiu. Po jej splnení sa zaviazala, že ich očistí od všetkých zločinov, ktoré spáchali. Je v tom ale jeden háčik, z tajnej misie sa totiž nemajú vrátiť živí. Film sa aktuálne natáča v Toronte. Jeho premiéra je naplánovaná na august 2016.

Zdroj:  twitter.com Foto © Twitter@DavidAyerMovies

Súvisiace články