Prvý oficiálny trailer pozýva k 4. sérii seriálu Black Mirror stanice Netflix

6.12.2017|Ivet Kollárová|
Prvý oficiálny trailer pozýva k 4. sérii seriálu Black Mirror stanice Netflix

V priebehu niekoľkých predchádzajúcich dní, stanica Netflix vypúšťala do sveta prvé ukážky z jednotlivých epizód dlhoočakávanej, novej štvrtej série sci-fi seriálu Black Mirror. Dnes Neftlix predstavil jednotný trailer pre celú sériu, ktorý poodhaľuje, na čo všetko sa môžeme tešiť.

Autormi seriálu Black MirrorCharlie BrookerAnnabel Jones, ktorí sa v štvrtej sérii vyhrali s rôznymi žánrami, a zároveň potvrdili nezmenené gro série - nové, meniace sa technológie a ich vplyv na ľudské správanie. Rovnako ako v predchádzajúcich sériách, aj v tejto sa môžeme tešiť na známe tváre, ako Rosemarie Dewitt, Jesse Plemons, Andrea Riseborough, či Aldis Hodge.

Štvrtá séria seriálu Black Mirror bude mať na stanici Netflix premiéru 29. decembra 2018.

Štvrtá séria bude mať nasledujúcich 6 epizód:

Arkangel – v réžii Jodie Foster sa zameriava na slobodnú matku a jej dcéru v priebehu niekoľkých rokov dcérinho dospievania, a novú technológiu budúcnosti dozoru nad deťmi.

Black Museum – odohráva sa v múzeu zločinu a trestu s high-tech vymoženosťami, a sleduje mladú ženu, ktorá toto múzeum navštevuje a zaujíma sa o pár špecifických atrakcii. Špecifikom epizódy je vyrozprávanie niekoľkých kratších príbehov v rámci deja. Epizódu režíruje Colm McCarthy.

Crocodile – thriller v réžii Johna Hillcoata o žene a jej strachu z novej dostupnej technológie, ktorá sa vie dostať k všetkým spomienkam, a môže tak vyzradiť jej tajomstvo z minulosti a zničiť jej doterajší život.

Hang the DJ – režíruje Tim Van Patten. Príbeh sleduje dve postavy, ktoré žijú vo svete, v ktorom má každý, vďaka novému systému zoznamovania sa, partnera.

Metalhead – je príbeh o prežití vo futuristickom, a na prvý pohľad post-apokalyptickom svete, kde jedna špecifická technológia ohrozuje celé ľudstvo. Režisér David Slade celú epizódu natočil v čierno-bielom.

USS Callister – epizóda s charakterom celovečerného filmu, väčšina príbehu sa odohráva vo vesmíre. O réžiu sa postaral Toby Haynes.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos/Netflix/youtube

Odporúčané články