Vyšiel trailer k 4 sérii seriálu The Crown

13.10.2020|Ivet Kollárová|

Stream Netflix prinesie ešte tento rok na svoje obrazovky pokračovanie osudu britskej kráľovskej rodiny v 4 sérii seriálu The Crown. Prvý krát budú predstavené postavy Princeznej Diany a novej PM Margaret Thatcher, ktoré si zahrajú herečky - nováčik Emma Corrin, respektíve ikona a TV stálica Gillian Anderson

Posledný krát si členov britskej kráľovskej rodiny v 4 sérii seriálu The Crown zahrajú Olivia Colman ako Kráľovná Alžbeta II., Helena Bonham Carter ako Princezná Margaret, Tobias Menzies ako Princ Philip, či Josh O’Connor ako Princ Charles. 

Príbeh zasadený do konca 70. rokov sleduje Kráľovnú Alžbetu II a jej rodinu, ktorá sa snaží nájsť vhodnú nevestu pre 30ročného Princa Charlesa a zabezpečiť tak následníctvo trónu. Veľká nádej a očakávania sa vkladajú do mladej Lady Diany Spencer, ktorá s Charlesom nadviaže romantický vzťah, čo je vodou na mlyn pre britský ľud, ktorý s napätím sleduje vývoj situácie tohto napohľad očarujúceho sna. No pre Dianu, ktorá sa mení z obyčajnej teenagerky na Princeznú z Walesu a musí čeliť neznámemu, je to skôr nočná mora.

Ako je zvykom pri tomto seriáli, hlavné herecké obsadenie sa mení po dvoch sériách. V tomto momente je známe aj obsadenie hlavných postáva piatej série. Žezlo a kráľovskú korunu od Colman prevezme Imelda Staunton, Lesley Manville si zahrá Princeznú Margaret, Jonathan Pryce bude Prince Philip a Elizabeth Debicki prevezme úlohu staršej Princeznej Diany. Na piatu sériu si ale počkáme o niečo dlhšie a to až do roku 2022.

Zatiaľ sa však môžeme tešiť na 4 sériu seriálu The Crown, ktorá bude mať na Netflixe premiéru 15. novembra.

Zdroj:  indiewire.com Foto © Netflix/youtube

Súvisiace články