HODNOTENIE

emkey
vendel
Willweber
Perfektne prepracovanie transformerov
zola
vyborny film dlho som ho odsuval nelakal ma nejak ale ked som ho zhliadol bol som sokovany
tom88
Najväčší audio vizuálny zážitok aký som kedy v kine zažil. Film je síce priemerný, obyčajný, príšerne Bayovsky odlahčený a s minimom vážnosti, ale technicky, audio vizuálne a akčne je na samej špičke. Akčných scén je pomerne dosť a sú maximálne dobre spravené a s maximom špeciálnych efektov, ktoré tu jednoznačne bolo treba a robia s filmu jeden s hitov nielen leta ale aj roka. Len keď si znovu predstavím ako skoro 8 metroví roboti skáču po mrakodrapoch, naháňajú sa a strieľajú po sebe raketami hneď by som na to šiel znova. Na filme mi trochu vadilo odľahčovanie toho čo bolo moc vážne, hlavne v akčných scénach, ale aj všeobecne komediálne scény v sci fi akčňáku nemajú čo robiť, ale to by nebol Bay, ja som mu to zožral a odpustil v každom jeho filme. Dej je celkom dobrý a hlavne baví. Príbeh je jednoduchý a námetom na film sú obyčajné hračky a to je super, keby s každej druhej hračky by bol taký úžasný film ako je Transformers, tak to by bolo super. Herci veľmi nevynikajú ale Shia sa určite lepší a už sa prehliadnuť nedá, Jon Voight ma celkom potešil a ako minister obrany si aj zastrieľal...no to je super. Ostatní herci ušli no myslím, že Tyresa Gibsona mohli využiť viac a scény s Anthony Andersonom mohli vystrihnúť. Michael Bay nás týmto filmom poriadne rozkoštoval a rozmaznal a teraz nám budú iné sci-fi akčňáky pripadať ako lacné béčka. Miško musí na Transformers 2 poriadne zamakať aby dosiahol to čo tu. Neviem ako to mám ohodnotiť, za film dávam 3* ,ale + Akčné scény a tony vizuálnych efektov 5*. Najlepší Bayov film. 86%. P.S. Po zhliadnutí doma na DVD by som dal najradšej 3*, takže pre tých čo nevideli v kine a dali menej ako 4*: NEHODNOTTE ! pretože zrážate kvalitu filmu.
Hattori Hanzo
Super extra fantastic. Tento sci-fi počin nemá chybu. Dokonalé efekty, dokonalá hudba. Spolupráca Baya a Jablonského opäť vyšla, tak ako v pípade The Island. A keď sa k nim pridal aj maestro Spielberg, niet čo dodať. Netreba vynechať ani záverečné titulky s priam dokonalou hudbou v podaní Linkin Park, v priebehu ktorých tvorcovia ukážu veľmi zaujímavý záber otvárajúci dvere pre druhé pokračovanie...
matt006
OReX
U mna jenen z najocakavanejsich filmov (zvedavy som na tento projekt bol asi 3,5 roka) Vysledok ma vsak sklamal, naozaj kritikami a recenziami preceneny film, odhliadnuc od efektov ktore aj tak miestami boli dost chaoticke mi film neposkytol az taky uzasny zazitok.
guri
andy
Ha ha, tak toto je jeden z prepadakov roka ! Za 15minut sa dozviete pointu filmu a dalsie dve hodiny iba mechanicky pozerate striedajuce sa frekvencie a na nervy lezuce buchanie, rincanie a pistanie. Typicke americke zhovadenie nadejneho filmu. Podpriemerne herecke vykony, povinne pocitacove efekty. Tento film nema nic spolocne s normalnym sci-fi filmom.
emaz
Originalita filmu v podobe áut, ktoré sa menia na novodobé roboty z inej planéty sa musí nechať, no čo sa týka deja a výkonov hercov, nič moc.
terry63
Skvely film , vyborne herecke vykony , vtipne dialogy , užastne akčne sekvencie.Jedine minus ako uz spominal autore recenzie je v nelogickych situaciach v deji ale inak super film.
marko111
super film. uz som si kupil bonecrushera.