film Labková patróla vo veľkofilme (2023)
Film Labková patróla vo veľkofilme (2023)
Video (1)

Réžia:

Cal Brunker

Žáner:

Animovaný | Akčný | Dobrodružný

Krajina

USA

Dĺžka filmu

88 min

Slovenská premiéra:

28.9.2023 (CinemArt)

Pôvodný názov:

PAW Patrol: The Mighty Movie

Najroztomilejší psí záchranári z Labkovej patroly sú späť s ďalším veľkým dobrodružstvom. Tentoraz je to všetko o super – schopnostiach, ktoré naši hrdinovia získajú po tom, čo ich dom zasiahne meteorit.

Labková patrola je nepochybne jedným z najväčších fenoménov súčasnosti. Záchranárske psy, ktoré dokážu pilotovať lietadlo (kríženec Skye), hasiť požiare (dalmatín Marshall), strážiť zákon (nemecký ovčiak Chase) a robiť mnoho ďalších užitočných vecí (ostatní štvornohí chlpáči), milujú deti na celom svete. Rovnomenný televízny seriál láme rekordy v sledovanosti, rovnako sa darí aj predaju hračiek a podobne dobre si viedlo aj ich prvé filmové dobrodružstvo spred dvoch rokov.

A teraz je tu nový film a s ním aj zázračný meteorit, ktorý spadne priamo na ich domov, mestečko Adventure City. Prečo zázračný? Pretože dodá už aj tak šikovným labkám úžasné super-schopnosti a z Labkovej patroly sa stanú Mocné labky. Najmenšia členka bandy, Skye, je zrejme najšťastnejšia z celej partie, pretože získala obrovskú silu, vďaka ktorej by mohla lámať skaly. Ale skôr ako Mocné labky začnú svoje super-schopnosti využívať na pomoc ďalším obyvateľom Adventury city, musia si ich poriadne vyskúšať. V tom sa im bude snažiť zabrániť ich večný a neodbytný nepriateľ pán Humdinger. Bývalý starosta Adventure City, ktorý utiekol z väzenia sa spojil so šialenou vedkyňou menom Victoria. Tá tiež túži po čarovnom meteorite. Čo sa stane, keď títo dvaja zloduchovia získajú super-schopnosti? Celé Adventure City je v hroznom nebezpečenstve. Zvládnu mocné labky zachrániť svoje mesto a ich obyvateľov ?