Osobnosť Christian Bale
Christian Bale
Fotogaléria (14) | Video (2) | Články (4)

Dátum narodenia:

30.1.1974, Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, Veľká Británi

Herecká filmografia
Stávka na neistotu2015
Michael Burry
Knight of Cups2014
Exodus: Bohovia a králi2014
Moses
Špinavý trik2013
Irving Rosenfeld
Out Of The Furnace2013
Russell Baze
Návrat temného rytiera2012
Bruce Wayne / Batman
Boxer2010
Dickie Eklund
Verejní nepriatelia2009
Melvin Purvis
Terminator Salvation2009
John Connor
Temný rytier2008
Bruce Wayne / Batman
3:10 Vlak do Yumy2007
Dan Evans
Dokonalý trik2006
Alfred Borden
Batman začína2005
Bruce Wayne
Mandolína kapitána Corelliho2001