Osobnosť Tom Hardy
Tom Hardy
Fotogaléria (2) | Články (6)

Dátum narodenia:

15.9.1977, Hammersmith, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Venom2018
Eddie Brock
Dunkirk2017
Star Wars: Poslední Jediovia2017
Stormtrooper
Triple Frontier2017
Taboo2016
James Keziah Delaney
Jednotka samovrahov2016
Mad Max: Zbesilá cesta2015
Max Rockatansky
Revenant Zmŕtvychvstanie2015
John Fitzgerald
Dieťa 442015
Leo Demidov
Legendy zločinu2015
Ronald Kray / Reggie Kray
Špinavé prachy2014
Bob Saginowski
Locke2013
Ivan Locke
Zem bez zákona2012
Forrest Bondurant
Wettest County in the World, The2012
Forrest
Návrat temného rytiera2012
Bane
Jeden musí z kola von2011
Ricki Tarr
Bojovník: Brat proti bratovi2011
Tom Conlon
Povodeň2007
Zack
Zúčtovanie2003
Straw