Osobnosť Tom Hardy
Tom Hardy
Fotogaléria (2) | Články (6)

Dátum narodenia:

15.9.1977, Hammersmith, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Triple Frontier2017
Dunkirk2017
Star Wars: Poslední Jediovia2017
Stormtrooper
Jednotka samovrahov2016
Taboo2016
James Keziah Delaney
Dieťa 442015
Leo Demidov
Legendy zločinu2015
Ronald Kray / Reggie Kray
Mad Max: Zbesilá cesta2015
Max Rockatansky
Revenant Zmŕtvychvstanie2015
John Fitzgerald
Špinavé prachy2014
Bob Saginowski
Locke2013
Ivan Locke
Návrat temného rytiera2012
Bane
Wettest County in the World, The2012
Forrest
Zem bez zákona2012
Forrest Bondurant
Bojovník: Brat proti bratovi2011
Tom Conlon
Jeden musí z kola von2011
Ricki Tarr
Povodeň2007
Zack
Zúčtovanie2003
Straw